Wie zijn wij

ZIP Interieur is specialist op het gebied van interieur. Wij hebben een team van partners om ons heen verzameld waarmee wij onze passie voor interieur delen.

Turn-key interieurontwerp

Met onze eigen interieurstyliste in huis kunnen we snel een prachtig ontwerp maken voor uw (nieuwe) ruimte. We luisteren goed naar uw wensen en eisen en komen daarna met een verassend ontwerp. Onze ontwerpen zijn met recht Turn-Key te noemen; we denken aan alle aspecten en nemen deze mee in ons ontwerp en begroting.

Na het maken van een ontwerp en moodboard blijkt zeer snel of we op de lijn der verwachtingen zitten. Ieder project heeft zijn eigen manier van ontstaan, de stijl wordt bepaald door het wensen- en eisen pakket van de klant.

Samen werken?

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Projecten

Bekijk meer referenties van ZIP Interieur in onze Showcase en ontdek hoe uiteenlopend onze projecten zijn. Samen werken? Neem gerust contact met ons op.

Shop

Ontdek onze collectie meubelen in de shop en laat u verrassen door de veelzijdigheid. Bestel eenvoudig online of vraag een offerte op maat bij ons aan.

Bezoekers

ZIP Interieur is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 via
+31 (0) 223 53 51 59  of per e-mail
via info@zip-interieur.nl