SURE business
Met de verhuizing van SURE business naar Alkmaar mochten wij het nieuwe pand volledig inrichten. Een hele uitdaging die we met beide handen aangrepen. Belangrijk in het ontwerp is de combinatie van werken aan een werkplek en werken in een multifunctionele ruimte. In het SURE business café kan je bijvoorbeeld prima werken; een telefoongesprek voeren, klanten ontvangen of met je laptop werken. Dit café is een belangrijk onderdeel van het kantoor. Zo brengt het samen, wordt er overlegd en vergaderd, worden er cursussen gegeven en natuurlijk is het dé plek voor de vrijmibo. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het project hieronder!

Oplevering
2019

Oppervlakte
600 m²

Kleuren

Materialen

Specificaties


Ruimtes
Entree, kantoor, vergaderruimtes, stilte werkplekken en een werkcafé.

Om de kantoortuin zo werkbaar mogelijk te houden hebben we gebruik gemaakt van zachte materialen. Denk hierbij aan tapijt op de vloer, akoestische schuifdeurkasten, palenframes met een gestoffeerd paneel er tussen, gestoffeerde lampenkappen en paneelgordijnen.

Sfeer 
We maken een interieur met natuurlijke materialen en kleuren. Door te werken met verschillende materialen als tapijt, betonvinyl, PVC en eikenhout hebben we de aparte functies een eigen sfeer kunnen geven.

Onderdelen 
Vloeren, gordijnen, zonwering, schilderwerk, wandbekleding, nieuwe entree pui, meubels, verlichting, keuken, elektrawerk, presentatieschermen en audio, logo’s (zowel binnen als verlicht op de buitengevel) en aankleding.

Bekijk de video van SURE business hier!

Samen werken?

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Projecten

Bekijk meer referenties van ZIP Interieur in onze Showcase en ontdek hoe uiteenlopend onze projecten zijn. Samen werken? Neem gerust contact met ons op.

Shop

Ontdek onze collectie meubelen in de shop en laat u verrassen door de veelzijdigheid. Bestel eenvoudig online of vraag een offerte op maat bij ons aan.

Bezoekers

ZIP Interieur is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 via
+31 (0) 223 53 51 59  of per e-mail
via info@zip-interieur.nl